Випускний вечір

Цього червневого вечора на затишному подвір’ї Первомайської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №7 зібралося дуже багато людей: учнів школи, вчителів, батьків і рідних школярів, а також чимало гостей. Святково прикрашений вхід до школи сьогодні одночасно є і урочистою сценою, адже подія незвичайна – хвилюючий та довгожданий випускний вечір у цьому навчальному закладі. 14 червня 2019 року для них, цьогорічних випускників Первомайської сьомої школи, стає часом з якого розпочався відлік їх дорослого життя. До цього на протязі 9 років було все зрозуміле і звичне: і школа, що стала майже рідною домівкою, і друзі-однокласники, і порадники-вчителі, а попереду незвідані далі дорослого, самостійного життя.

І ось з приміщення школи починають виходити випускники 2019 року./Files/images/IMG_20190614_170651.jpg

Їх не впізнати в чарівних сукнях та елегантних костюмах. Вони такі гарні і водночас підкреслено вже дорослі. Радість, гордість і одночасно сум від того, що їх діти вже виросли, що їм належить іти у світ широкий від батьківських порогів, - на обличчях та в очах батьків випускників.

А сценарій святкового заходу продовжується. Випускникам, директор школи – С.В.Чоловський, вручає перший документ про освіту.. А далі лунають щирі, теплі слова вдячності та побажань від випускників школи, педагогів, батьків. Лунає спів чарівних пісень, звучать вірші, у ритмах вальсу випускники, їх батьки…

Шкільне свято випускного вечора в Первомайській ЗОШ І-ІІ №7 було наповнено атмосферою тепла людських стосунків та позитивних емоцій.

Кiлькiсть переглядiв: 239

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.