День самоврядування в школі

Напередодні відзначення Дня працівника освіти в нашій школі був проведений День учнівського самоврядування.

У сучасному суспільстві вміння жити і працювати в умовах демократії - є нагальною вимогою часу. Перші вміння, навички керувати колективом, людина отримує в шкільному віці.

Можливо, через це - День шкільного самоврядування такий популярний не тільки серед вчителів, що мають змогу в цей день трохи відпочити, а і серед учнів, що мають змогу спробувати себе в новій ролі: ролі керівника навчального закладу - директора, завуча школи, на собі відчути відповідальність, навантаження на цих людей та випробувати свої сили в ролі звичайного вчителя.

Треба відмітити, що учні 9-го класу ретельно підготувались до цього дня і провели його відмінно. "Директор" і "завуч" вчасно коректували розклад, слідкували за роботою в школі. "Вчителі" якісно провели уроки фізики, алгебри, географії, геометрії, біології, історії, інформатики... Спокійно було в їдальні, на всіх перервах був порядок в класах і коридорах!

Сподобались уроки і учням школи. Вони були незвичними, проте цікавими!

Також, учні та батьки 9-го класу привітали вчителів смачними тортами!

Від імені вчителів школи - дякуємо учням 9-го класу! Дійсно, цей день приємно здивував і надовго залишиться в пам'яті вчителів школи!

/Files/images/Photo0074.jpg /Files/images/Photo0086.jpg

/Files/images/Photo0097.jpg


/Files/images/Photo0096.jpg

/Files/images/Photo0077.jpg

/Files/images/Photo0078.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 305

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.