Останній дзвоник! 7 клас

Ось і продзвенів останній в цьому навчальному році дзвоник!

Закінчився ще один рік навчання, а для дітей - минув ще один, щасливий рік дитинства...

Учні 7-го класу були активні в цьому році, як ніколи!

Порадували діти активною участю в навчальних конкурсах і олімпіадах!

Особливо, потрібно відмітити Миронова Богдана, який отримав диплом І ступеня всеукраїнського рівня і став Переможцем І Всеукраїнської інтернет-олімпіади "На Урок" з інформатики на всеукраїнському рівні та став третім по Миколаївській області і 19-м по Україні! Вітаємо тебе, Богдане! А ще за результатами Всеукраїнського фізичного конкурсу "Левеня-2018", Богдан набрав найбільшу кількість балів - 120! Молодець! Це дійсно гарний результат!

Добре попрацювала в цьому році і наша відома спортсменка з кіокукшингу - Анастасія Давиденко. Крім успіхів у спорті, Анастасія стала активною учасницею конкурсів і олімпіад з фізики та інформатики! Анастасія виборола ІІ місце в міському фізичному конкурсі "Евріка-2018" в номінації "Фізика людини", отримала сертифікат ПЕРШОГО СТУПЕНЮ у Всеукраїнському відкритому інтерактивному конкурсі МАН-ЮНІОР ЕРУДИТ, досягла ВИСОКОГО РЕЗУЛЬТАТУ у Всеукраїнському фізичному конкурсі "Левеня-2018" та нагороджена дипломом Переможця І ступеня всеукраїнського рівня у І Всеукраїнській інтернет-олімпіаді! Вітаємо, з цими досягненнями!

Потрібно відмітити досягнення Желук Анни, яка в цьому році "підтягнулася" в начанні і стала учасницею багатьох конкурсів: Всеукраїнський фізичний конкурс "Левеня-2018" - добрий результат, інтернет-олімпіада з інформатики- відмінний результат, Міжнародний конкурс з інформатики та технологій "Бобер-2017" - добрий результат! Молодець, Анна!

Старанним був в цьому році і Джуматій Андрій. Разом із сестрою Анастасією, він брав участь в багатьох конкурсах з фізики, інформатики та Всеукраїнському інтерактивному природничому конкурсі "Колосок- весняний -2018" - отримав СРІБНИЙ РЕЗУЛЬТАТ з номінації "Фізика живої природи"! Вітаємо тебе, хлопче!

Старанною ученицею показала себе Бадерлан Тахміна. Дуже скромна дівчина але наполеглива, отримала відмінний результат у Всеукраїнському конкурсі з фізики "Левеня-2018"!

Гарно проявили себе в спортивних досягненнях з велоспорту Єрьоменко Дмитро та Рамхен Веніамін. Дмитро старався і в навчанні, отримав диплом І ступеня в інтернет-олімпіаді, ДОБРІ результати в фізичному конкурсі "Левеня-2018" та Міжнародному в конкурсі з інформатики та технологій "Бобер-2017"! Вареник Василь проявив свій талан в інформатиці - отримав диплом І ступеню в інтерент-олімпіаді!

Крім навчальних конкурсів, в нашій школі проводились свята, різноманітні шкільні заходи: з Цивільного Захисту, тематичні лінійки, доброчинні акції, відкриті уроки, ярмарки, спортивні свята та змагання. Практично, кожен член нашого невеличкого класного колективу зміг проявити свій талант та свою вдачу! Хтось вміло бігав, стрибав, отримував перемогу в спортивних змаганнях, а хтось гарно малював, співав, проявив акторські здібності!

Сподіваюсь у наступному році, діти стануть дорослішими і більш активними в гарних справах і гарному навчанні! То ж підтримаємо їх у цьому!

Як класний керівник, я дякую всім вчителям, педагогам, адміністрації школи, що працювали з учнями 7-го класу та їх батьків за розуміння і підтримку!

Нових успіхів вам, дорогі діти, в наступному році!

А зараз - гарного всім відпочинку!

Класний керівник 7-го класу - Тісевич Рімма Станіславівна

Кiлькiсть переглядiв: 382

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.