Біологія - це все навкруг, біологія - наш найкращий друг.

З метою поглиблення знань про природу,заохочення до вивчення природничих наук,зокрема науки про життя у всіх його проявах - біології,розвитку почутя відповідальності за власне здоров'я і навколишній світ, з 2 по 6 березня 2020 року в Первомайській ЗОШ І-ІІ ст.№7 пройшов тиждень біології,природознавства та основ здоров'я. На учнів школи цього тижня чекали цікаві ігри та заходи від вчителя Намєснік Діни Сергіївни.Так , учні 8-9 класів мали змогу випробувати свої знання під час відкритого заходу-гри "Що?Де?Коли?",де на них чекали запитання (міжпредметні) від команди працівників школи. Учні 6-7 класів взяли участь в інтелектуальному марафоні "Знавці біології". Під час гри, учні вибираючи певну категорію запитань("Анатомія людини","Рослини символи України","Біологічні науки","Рекордсмени світу" та ін.)показували не тільки свої знання,а й ерудицію та вміння працювати в команді.

Під час тижня також були проведені цікаві тренінги з основ здоров'я,усний журнал"Вода",організовано роботу "Біологічного кінозалу".

Учні школи вкотре переконалися в словах"Біологія - це все навкруг, біологія - наш найкращий друг. Ти навколо уважно поглянь, та сміливо прямуй до знань!"/Files/images/Біологія 1.jpg /Files/images/Біологія 2.jpg/Files/images/Біологія 3.jpg/Files/images/Біологія 5.jpg/Files/images/Біологія 6.jpg/Files/images/Біологія 7.jpg/Files/images/Біологія 8.jpg/Files/images/Біологія 9.jpg

Кол-во просмотров: 258

Комментарии

Для того, чтобы оставить комментарий на сайте, залогиньтесь или зарегистрируйтесь, пожалуйста.