Результати I Всеураїнської інтернет-олімпіади з інформатики «На Урок»

З 8 по 30 квітня учні загальноосвітніх навчальних закладів України були запрошені до участі в безкоштовних предметних інтернет-олімпіадах «На Урок».

Головною метою інтернет-олімпіад «На Урок» стало створення оптимальних мотиваційних умов для вивчення відповідної предметної дисципліни усіма учнями з будь-яким рівнем знань. Завдання адаптовані до шкільної програми, але інтернет-олімпіада «На Урок» мали суттєву відмінність від типових конкурсних заходів – кожен без винятку учень зміг проявити себе.

Учні нашої школи з цікавістю і задоволенням пройшли завдання з інформатики. І багато хто зробив це досить вдало!

За результатами інтернет-олімпіади потрібно відзначити таких учнів:

Мирон Богдан (7 клас) – отримав 100 балів і став 3-м по Миколаївській області і 19-м по Україні! Серед учнів 7-х класів в цій олімпіаді з Миколаївської області взяли участь 217 учнів, а з України в цілому – 7973 учня. Вітаємо Богдан! Бажаємо нових досягнень!

Добре виконали завдання учні 8-го класу: Спірін Вадим отримав 100 балів, посів 6 місце по області і 195 по Україні, Рибалко Катерина отримала 100 балів і посіла 9 місце по області і 260 по Україні, Ходжаєв Фахридін отримав 100 балів, посів 12 місце по області і 356 по Україні. Потрібно відзначити, що по Україні в олімпіаді з інформатики серед учнів 8 класів взяли 8994 учня, а по Миколаївській області – 198 учня.

Також, добрі знання показали учні 6-го класу: Бойченко Олег посів 18 місце в області (серед 213 учасників) і 1004 в Україні (серед 8828 учасників), Антипова Наталія – 22 місце по Миколаївській області і 1165 місце в Україні. Потрібно зауважити, що і завдання для учнів 5 і 6 класів були непрості, вимагали гарних знань графічних редакторів та глибокої теоретичної підготовки. Пісумковуючи можна сказати, що це була перша інтернет-олімпіада проведена в Україні. Наші учні одні з перших пройшли цю олімпіаду з інформатики, їм сподобались завдання і вони показали досить непогані знання та вміння.

Освітній проект «На Урок» планує вже восени провести чергову інтеренет-олімпіаду, то ж готуємося і беремо участь!

Кол-во просмотров: 413

Комментарии

Для того, чтобы оставить комментарий на сайте, залогиньтесь или зарегистрируйтесь, пожалуйста.